

## COUNTIES WELCOME KICK-OFF – Southern California California Complete Count Census 2020 Charitable Ventures of Orange County 4041 MacArthur Blvd., Suite 510, Newport Beach, CA 92660 Conference Line: (240) 454-0887, Access Code 800033176 April 3, 2019



10:00 a.m. -11:30 a.m.

## **AGENDA**

ITEM #	TIME	TOPIC	PRESENTER	TIME
1.	10:00 – 10:05	Welcome	Liz McNabb District Coordinator Assemblywoman Cottie Petrie-Norris	5 mins
2.	10:05 – 10:10	Introduction and Assignments of California Complete Count Census 2020 Regional Program Managers (RPMs)	Adriana Martínez, Deputy Director of Outreach	10 mins
3.	10:10 – 10:20	Contract Execution Process and Review of Deliverables Schedule	Vanessa Vaughn, Census Procurement Official	10 min
4.	10:20 – 10:30	County Roles and Responsibilities	Quintilia Ávila, Regional Program Manager, Southern California Lead	10 mins
5.	10:30 – 10:40	Deliverables: strategic plan, monthly meetings, reporting	Quintilia Ávila	10 mins
7.	10:40 – 10:50	Implementation Plan Workshops Overview in Summer 2019 Pre-work involved in preparation for the workshops and the county's role on the Planning Committee	Adriana Martínez	10 mins
8.	10:50 – 11:00	Statewide Outreach and Rapid Deployment (SwORD) Tool	Alicia Wong, Chief of Staff	10 mins
9.	11:00 – 11:20	Question and Answer Session	Census Staff	20 mins
10.	11:20 – 11:30	Wrap Up and Connecting with Regional Program Managers	Quintilia Ávila	5 mins+